Super service, engageret medarbejdere og teleskab i samme sætning

Home  >>  Ikke kategoriseret  >>  Super service, engageret medarbejdere og teleskab i samme sætning

Super service, engageret medarbejdere og teleskab i samme sætning

On september 28, 2015, Posted by , In Ikke kategoriseret, With Kommentarer lukket til Super service, engageret medarbejdere og teleskab i samme sætning

Super service, engageret medarbejdere og teleskab i samme sætning, er noget som mange ikke mener hænger sammen. Jeg har nu altid følt, at jeg har fået en udmærket service. Når jeg så oplever den ekstra ordinære service, hvor medarbejdere forstår udfordringerne og som går den ekstra meter for at rette op på fejl – som jeg selv har lavet – så fortjener det ros. Offentlig ros.

Derfor en STOR TAK til Telia og til alle de medarbejdere, der gav den ekstra service. Medarbejdere som lige ydede lidt mere for at få løst mine selvskabte problemer. Det var en stor fornøjelse. Jeg har desværre ikke fået sagt tak for hjælpen, da man i dag ikke har den direkte kommunikation.

Jeg håber meget, at min ros havner det rette sted hos de berørte medarbejdere. Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til en opfordring: mangler du service i din hverdag, så prøv Telia. Jeg kan kun give dem den helt store anbefaling og ros for en service, der overgik det, man normalt kan forvente. Derfor denne store tak til Telias medarbejdere.

Comments are closed.