En klog mand har sagt til mig: ”Du får dem, du vælger!”

Home  >>  Ikke kategoriseret  >>  En klog mand har sagt til mig: ”Du får dem, du vælger!”

En klog mand har sagt til mig: ”Du får dem, du vælger!”

On maj 28, 2015, Posted by , In Ikke kategoriseret, With Kommentarer lukket til En klog mand har sagt til mig: ”Du får dem, du vælger!”

En klog mand har sagt til mig: ”Du får dem, du vælger!” Og det er jo ganske korrekt. Til dette vil jeg tilføje, at vi kan vælge mellem dem, vi støtter! Det kan omskriver til, at vi får de politikere, vi fortjener.
Nu er valget her. Et valg mange har set frem til, men også et valg, som reelt set allerede er blevet for meget. Jeg høre ofte udsagn som ”Jeg ved ikke hvem, jeg skal stemme på.”, ”Jeg syntes ikke, vi har nogen gode politikere.” osv. Om dem, der udtrykker dette, har ret eller ej, vil jeg ikke være dommer over. Jeg vil derimod påpege, at er det tilfældet, så er det vores egen skyld!

Hvorfor så det? Er det da ikke nok bare at møde op og stemme den 18. juni? Nej, for hvis du ”kun” møder op og stemmer, så må du naturligvis acceptere, at dem, du kan vælge imellem, rent faktisk er udvalgt og opstillet på grund af andres opbakning.

Hvis du derimod også støtter – det kan være økonomisk, med arbejdsindsats eller på anden måde – så kan du faktisk være med til at vælge, HVEM, der kan stemmes på. Det behøver ikke nødvendigvis at være inden for et specifikt parti, men kan være en kandidat, som du mener kan gøre en forskel; en kandidat, som du vil kunne sætte dit kryds ved – med god ro i maven.

Det kræver både stemmer og penge for at komme i folketinget. Det kræver endnu mere, når man er ny kandidat, når det er første gang. Det er underordnet, om man har en bank, landbruget, fagbevægelsen eller andet i rygge, for de støtter partiet. Partiet støtter deres spidser og det er ofte de spidser som befolkningen er trætte af! Derfor er den personlige støtte vigtigt, det er den personlige støtte, som kan gøre forskellen.

Mange tror at 1.000 kr. ikke kan gøre en forskel og intet kan være mere forkert! Det kan være det, som faktisk kan tippe en balance. Det kan være det, som giver de ekstra stemmer, der kan tippe et mandat. At en meningsmål siger, at en blok fører, betyder ikke, at man kan læne sig tilbage uden at gøre mere ved det. Vi ved jo, at et valg ofte bliver tæt og vi ved, at det er ganske få stemmer, som afgør både hvem, der får magten, men også hvem, der kommer ind på borgen.

Så hvis du vil have maksimal indflydelse, så tag del i kampen FØR valgdatoen. Det er lige nu du skal overveje, om du vil have retten til at brokke dig, eller om du skal tie stille på bagerste række. Om det er det ene eller andet parti, om det er den ene eller anden kandidat, det betyder ikke så meget. Det, som betyder noget, er, at du tager stilling og yder en indsats.

 

Med dette hermed en stor opfordring til dig: Find din kandidat og spørge: ”Hvad kan jeg gøre for dig?” Og husk selv små beløb kan gøre en forskel, da det er den enkelte kandidat, der selv betaler. God valgkamp.

Comments are closed.