Øver du dig i forhandling?

Home  >>  Blog  >>  Øver du dig i forhandling?

Øver du dig i forhandling?

On juni 27, 2014, Posted by , In Blog, With Kommentarer lukket til Øver du dig i forhandling?

Når jeg spørger om dette, spørges jeg ofte retur: ”Nej da, Hvorfor skulle jeg dog det ?”

Ja hvorfor skal man det ? – man kender faktisk godt svaret, for hvis man spørger om Tiger Woods træner, øver sig og arbejder med at blive bedre så ville svaret være: ja selvfølgelig træner han – og hvorfor gør han dette ? Fordi han vil gå ”from Good to great”.

En anden ting der er sjovt her, er et meget brugt citat: Jo mere jeg træner, jo heldigere bliver jeg” – ja det er sjovt som man ofte bliver beskyldt for at være heldig, når man reelt bare er god.

For hvorfor skal man øve sig, jo vi kender det alle – en anbefaling fra en anden, kan få os til at købe en bestemt ting. Der er mange som har undersøgt, hvad er en god salgssamtale – den ene har de analyseret 10.000 samtaler, og de kunne komme med følgende konklusion: ”Nogle blev til salg, andre ikke” – det kommer nok ikke bag på mange, men det viser netop at man skal øve sig, og ved at øve sig, så får man flere anbefalinger.

Hvordan kan man se dette ? – Jo se på nogle af de sidste indkøb du har foretaget dig, nogle gange kommer man hjem og siger ”se hvad de har solgt mig”, andre gange ” se hvad jeg har købt” – der er ingen tvivl om at det sidste bliver sagt, når du har haft en god oplevelse, når du har oplevet en god sælger, en god service ja kort sagt – du har haft en god købeoplevelse, og det gør at du vil anbefale det til andre.

Hvornår har du sidst givet en god købsoplevelse ?

Comments are closed.